Antrenör Gelişim Semineri ( Kuvvet Antrenmanları)

Konu     : Kuvvet Antrenmanları

Tarih     : 17 Mart 2021 Çarşamba

Saat      : 20:00-22:00

Katılım Ücreti    : 50,00 TL

Seminer Öğretim Elemanı

Doç.Dr. İrfan GÜLMEZ

Marmara Ünv. Spor Bilimleri Fakültesi

Moderatör:

Prof.Dr. Bahtiyar ÖZÇALDIRAN

Ege Ünv. Spor Bilimleri Fakültesi

Federasyonumuzun  2021 sezonunda düzenleyeceği Antrenör Gelişim Seminerine  tüm antrenörlerimiz  ve katılmak isteyen herkes ZOOM üzerinden online olarak katılabilecektir.

BAŞVURULAR 08  MART 2021 TARİHİNDE BAŞLATILACAK 16 MART 2021 GÜNÜ SAAT 18:00 MESAİ BİTİMİ İTİBARİYLE SONLANDIRILACAKTIR.

NOT: Antrenörlerin üst kademe antrenörlük kurslarına katılmaları için bulundukları kademede en az iki gelişim seminerine katılmaları gerekmektedir. Aksi takdirde Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak üst kademe antrenörlük kurslarında seminer eksikliği nedeniyle müracaatları kabul  edilmemektedir.

ANTRENÖRLERİN SEMİNER BAŞVURULARI e-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

*e Devlet –Kurumlar-Gençlik ve Spor Bakanlığı-Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git)-Spor Elemanları-Seminer Başvurusu adımları takip edilerek sisteme giriş sağlanacaktır.

*Başvuru tamamlandıktan sonra, seminer katılım ücreti (50,00 TL) e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI şubelerinden yatırılacaktır.

Ödemeleri EFT-HAVELE yoluyla yapan antrenörlerin spor bilgi sisteminde ödeme yapmadıkları görülmekte olduğundan sistem tarafından seminere katılmalarına onay verilmemektedir.

Lütfen seminer ödemelerinizi e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI şubelerinden yatırınız.

e-Devletten başvuru yapamayan Yabancı Uyruklu antrenörler, Türkiye Ekonomi Bankası Ankara Şubesi TR93 0003 2000 0000 0059 1829 91 ıban numarasına (50,00 TL) seminer ücretini yatırarak dekontlarını,

Gençlik ve Spor Bakanlığında antrenör olarak çalışanların kurum belgelerini,  başvuru bitiminde önce ramazanturkoglu75@gmail.com adresine mail atmaları gerekmektedir.

Bilgi için Ramazan TÜRKOĞLU (0506 807 12 87)

DİĞER KATILIMCILARIN  SEMİNER BAŞVURULARINI:   (Ek’te belirtilen Dilekçe ile birlikte )

( Dilekçe için tıklayınız.)

Türkiye Ekonomi Bankası Ankara Şubesi TR93 0003 2000 0000 0059 1829 91 ıban numarasına (50,00 TL)

Yatırarak dekontunu ramazanturkoglu75@gmail.com adresine mail atmaları gerekmektedir.

* Eğitim Zoom Meet programı ile yapılacak olup; tüm antrenörlerimizin bu programı bilgisayar ve telefonlarına kurmaları gerekmektedir. Seminer günü mesai bitiminden önce sistemde kayıtlı e-posta adresinize seminere katılabilmeniz için davet linki, ID ve şifre gönderilecektir.

ÖNEMLİ NOT:

  • Seminer için Zoom programının bilgisayar veya cep telefonunuza kurmanız gerekmektedir.
  • İnternet hızının iyi olması toplantının akıcılığı ve anlaşıla bilirliğine direkt etki edecektir. Dolayısıyla toplantı esnasında ses, görüntü ve paylaşımlarda takılma-donma problemlerinin yaşanmaması için internet hızının iyi seviyede olması etkinliği artıracaktır.
  • Seminere girişte ve seminer esnasında kameralar sürekli açık bulundurulmalıdır.
  • Zoom programını açtığınızda Please enter your name (lütfen adınızı giriniz) yazılı pencereden adınızı soyadınızı yazarak ok tuşuna tıklayınız. Bu işlemi yaptıktan sonra bizler tarafından toplantıya kabul edilmenizi bekleyiniz.