1.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu

Kursun yapılacağı yer: İSTANBUL ERGÜN GÜRSOY YÜZME HAVUZU  Barbaros, Nuhkuyusu Cd 14-1, 34662 Üsküdar/İSTANBUL
Kurs Tarihi:27 Eylül – 02 Ekim 2021
En az/en fazla katılımcı sayısı:10/50 Kişi
Başvuru yeri:E-Devlet “Spor Bilgi Sistemi”
Başvuru tarihileri:15 – 22 Eylül 2021

Kurs Programı için tıklayınız.

GENEL BİLGİLENDİRME ve DUYURULAR

Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kursa sadece;

Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar ve BESYO Mezunları katılabilecektir.

Kursa başvuracak adaylar mayo, havlu, terlik, bone vb. malzemeleri ile 27 Eylül 2021 günü saat 08:30 da Ergün Gürsoy Yüzme Havuzunda hazır bulunacaklardır. Kursa kabul edilecek adayların seçimi saat 09:00 da başlayacaktır. YÜZME BİLMEYEN adaylar kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir.

Seçmeler 4 tekniğin 100 m karışık yüzerek gösterilmesi kuralına göre yapılacaktır.

Kursa kabul edilecek adayların listesi aynı gün seçme bitiminde yayımlanacak ve derslere saat 13.30’da başlanacaktır.

Kursiyerler Hayat Eve Sığar (HES) kodları yanlarında bulundurmaları ve pandemi kurallarına (temizlik,maske,mesafe) uymaları zorunludur.

Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvurularını gerçekleştirdikten sonra son başvuru gününe kadar ödeme yapmayan kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ödeme yapan ve başvuru koşullarını sağlayan tüm adaylara sistem üzerinden onay verilecektir.

Ödeme yapıp kursa gelmeyen kişilerin ücret iadesi yapılmayacaktır.

KAYIT VE KABUL İŞLEMLERİ

  • Kurs Başvurusu:  E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/ Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Kurs Başvurusu/Antrenör şeklinde yapılacaktır.
  • Kontenjan sayısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden 50 kişi olarak belirlenmiştir. Kontenjan dolduğunda sistem otomatik olarak kapanacaktır.
  • Başvuru sırasında istenen iletişim bilgilerinin (GSM ve E-posta) ve belgelerin başvuru sahibine ait, doğru ve erişilebilir olması başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için önemlidir. Doğru ve erişilebilir olmayan ve/veya başvuru sahibine ait olmayan iletişim bilgileri ve/veya belgelerden kaynaklanan aksaklıklardan başvuru sahibi sorumludur.
  • Kursa, E-Devlet Kapısı üzerinden yapılacak başvuruların dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuruların belirlenen kontenjanın üzerine çıkması durumunda Federasyon Eğitim Talimatının 7-(3) bendine göre eleme yapılacaktır.

 ÖDEME BİLGİSİ :

  • Temel Eğitimden Başarılı olanlar için 1. Kademe Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 250,00 TL

Para yatırma işlemi TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI Şubelerinden ve TEB internet bankacılığı kullanılarak yapılmalıdır. (Ödeme işlemi yapılırken 2533 Kurum Kodu-Ödemeler Ekranı-Spor Federasyonları Ödemeler bölümünde yapılabilir)

Kurs başvuru esnasında belirteceğiniz e-posta adresinize gelecek olan  T.C. Kimlik numarası/ referans numarası ile Türkiye Ekonomi Bankasına yatırılacak olup, EFT-HALELE yapılmayacaktır.  Kursa kabul edilmeyen başvuru sahiplerinin ödemiş oldukları kurs ücreti iade edilecektir.  

KURSA KATILACAKLARDAN İSTENİLEN BELGELER

  1. Diploma veya mezuniyet belgesi (E-Devlet)
  2. Nüfus Kayıt Örneği ve Kimlik Fotokopisi (E-Devlet)
  3. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet)
  4. Banka Ödeme Dekontu

Online başvuru sistemi birçok belge ve bilgiyi otomatik olarak çekecektir. Çekilemeyen bilgileri ise katılımcı sisteme yüklemekle sorumludur. (Öğrenim Bilgileri ve Diploma, Adli Sicil Kaydı vb)

Adli Sicil Kaydı e-devletten otomatik olarak çekilecektir. Adli Sicil Kaydı/Arşiv Kaydı olanların “Antrenör Olabilir” hukuk görüşü alıp sisteme yüklemesi gerekmektedir. Adli Sicil Kaydı/Arşiv Kaydı olanların kurs başlangıcından 7  gün önce 1 Adet Adli Sicil Kaydı, Mahkeme Kararı ve Dilekçe ile Federasyona başvurması gerekmektedir.

NOT: Ayrıca istenilen evrakların fiziki olarak çıktıları hazırlanarak şeffaf poşet dosya içerisinde kurs yerinde kurs eğitim görevlisine teslim edilecektir.

Bilgi için:  Eğitim Yöneticisi Ramazan TÜRKOĞLU

e-posta : ramazanturkoglu75@gmail.com

İletişim: 0506 807 12 87

Kursla ilgisi olmayan talepler değerlendirmeye alınmayacaktır