Aroma

Aroma, Türkiye’nin ev sahipliğinde Manisa’da düzenlenen U17 Kadın ve Erkek Avrupa Şampiyonası’nın sponsoru oldu.

Türkiye Sutopu Federasyonu ile doğanın sunduğu kaynaklara değer katarak güvenle tüketilebilecek, lezzetli, kaliteli ve sağlıklı ürünlere dönüştüren AROMA meyve suları arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmzalanan anlaşma kapsamında Aroma, U17 Kadın ve Erkek Avrupa Şampiyonası’nın resmi sponsorluğunu üstlenecek.

Aroma Satış Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yrd. Ekrem DOLUN, imzalanan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada ‘’ Aroma bugüne dek birçok farklı proje ile sporu ve sporcuyu desteklemeye gönül vermiş ve bu anlamda pek çok sponsorluğa imza atmış bir marka. Özellikle yeni nesilde başarılı sporcular yetiştirilmesi ve sporun bir yaşam tarzı olarak benimsenmesinde bizim de payımızın olması en büyük dileğimiz. Yüzme ve sutopu gibi su sporlarının ülkemizde yükselişte olduğunu görüyor ve buna katılımı teşvik etmeyi amaçlıyoruz. 17 Yaş Altı Avrupa Sutopu Şampiyonası’na sponsorluğumuzu da bu hedefimizin bir parçası olarak hayata geçirdik. Şampiyona boyunca Türkiye ile Avrupa’nın pek çok ülkesinden genç yaşta bu spora gönül vermiş pek çok yeteneğin mücadelesini izleyeceğimiz için mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Türkiye Sutopu Federasyonu başkanı Mete EROL ise ‘’Bursa’da doğan ve Türkiye’nin meyve suyu markası haline gelen, kurulduğu günden bu yana içecek sektörüne önemli katkılarda bulunan; kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve lezzetli meyve suyu, doğal kaynak suyu ve gazlı içeceklerle birlikte, Türkiye’nin ilk %100 meyve suyunu ve multivitaminli karışık meyve suyunu üreterek sektöre öncü ve lider olan Türkiye’nin en köklü markalarından Aroma ile iş birliği yaptığımız için mutlu ve  gururluyuz.

Aroma meyve suları sağlıklı ve doğal içerikleriyle bilinen bir marka olarak sporcularımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için mükemmel bir seçimdir. Aroma gibi köklü ve güvenilir bir markanın desteği, sporcularımızın performansını arttırma yolunda güç katacaktır. Aynı zamanda spora verdiği destekle bilinen Aroma’nın, sporun birleştirici gücüne olan inancı ve tutkusu, ortaklığımızın temelini oluşturmaktadır.

Bizler için büyük bir önem taşıyan ev sahipliğini gerçekleştirdiğimiz U17 Avrupa Şampiyonası’na verdiği destekten dolayı Aroma ailesine teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.

https://www.aroma.com.tr/