Federasyonumuzun 2023 yılısponsoru ZUBİZU oldu.

Federasyonumuz ile ZUBİZU arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. ZUBİZU, 2023 yılında sutopu ligleri ve yarışmalarında anasponsor olarak yer alacak.

ZUBİZU, Türkiye Sutopu Federasyonu’nun 2023 yılı resmi sponsoru oldu. ZUBİZU Genel Merkezinde düzenlenen imza törenine rkiye Sutopu Federasyonu Başkanı Mete EROL ve ZUBİZU’ nun iştiraki olduğu Dgpays in kurucusu Serkan Ömerbeyoğlu ile birlikte sporcu ve davetliler katıldı.

Anlaşma ile ZUBİZU 2023 yılında Türkiye Sutopu Federasyonu’na bağlı A Milli Takımlar, Erkekler Süper Ligi ve Kadınlar Ligi karşılaşmaları ile Türkiye Kupaları ve ülkemizde gerçekleştirilecek uluslararası müsabakalarda ana sponsor olarak yer alacak.

Türk su sporuna büyük katkı sağlayacak

Türkiye’de Sutopuna olan ilginin giderek arttığını söyleyerek anlaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye SutopuFederasyonu Başkanı Mete Erol, imza töreninde yaptığı konuşmada “Olimpiyatların ilk takım sporu olan branşımızın;Olimpiyat oyunlarında ülkemizin temsilinin sağlanması yolunda ZUBİZU ile yapılan anlaşmanın büyük katkıdabulunacağına inanıyoruz. ZUBİZU’ ya katkılarından dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkemizde sutopu sporunun gelişmesine önemli katkı vermeyi hedefledikleri bu anlaşmadan büyük mutluluk duyduklarını belirten Serkan Ömerbeyoğlu ise, “Umuyorum ki bugün Federasyon Başkanımız ile birlikte gururla imzaladığımızanlaşma ile markamızın sponsorluğu altında, Türkiye Sutopu Federasyonu’na bağlı tüm takımlarımız bu sezon adlarından söz ettirecekler. Bu güç birliğinin takımlarımızın başarısına destek olacağına ve ülkemizde sutopuna olan ilgiyi artıracağına inanıyorum. Anlaşmanın federasyon camiasına, Türk spor dünyasına ve şirketimize hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

https://www.zubizu.com/