Mobiliz

Türkiye Sutopu Federasyonu ile Türkiye’nin araç takip ve telematik filo yönetimi hizmet sağlayıcısı olan MOBİLİZ arasında sponsorluk anlaşması  imzalandı.

İmzalanan anlaşma kapsamında Mobiliz, önümüzdeki bir yıl boyunca Türkiye Sutopu Federasyonu ana sponsorluğunu üstlenecek.

Mobiliz Genel Müdürü Yetkin AKSOY imzalanan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada ‘’Türkiye’de sutopu sporu her geçen gün ilerliyor, gençlerin sutopu sporuna duyduğu ilgi ve elde ettiği başarılar hızla artıyor. Mobiliz olarak sutopu sporunu daha büyük başarılara koşturma yönünde desteklemekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu sponsorluk anlaşmasının Türk sutopu sporuna değer katmasını diliyoruz.’’ diyerek sponsor olarak destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye Sutopu Federasyonu başkanı Mete EROL ise ‘’ 15 yılı aşkın bir süredir Güneydoğu Avrupa’nın en büyük filo yönetimi hizmet sağlayıcısı olan enerji, inşaat, lojistik, sigorta, hızlı tüketim ürünleri ve daha birçok sektöre gelişmiş çözümler sağlayan ve teknoloji alanındaki bilgi birikimi ve hizmet deneyiminden yararlanarak dijitalleşme sürecinde bölgesel lider olmayı hedefleyen, 81 ilde sağladığı satış ve satış sonrası hizmetlerinin yanı sıra yurt dışında büyük projeler gerçekleştirerek uluslararası pazarlarda büyümeye devam eden Mobiliz ile iş birliği yaptığımız için heyecanlı ve gururluyuz.

Bu sponsorluk anlaşmasıyla birlikte faaliyetlerimize daha fazla kaynak sağlanacak ve sporumuzun alt yapısı güçlendirilecektir. Bu ortaklık sayesinde hem yerel hem de uluslararası düzeyde düzenlenecek turnuvalar için daha iyi koşullar oluşturulacak ve sutopu geniş kitlelere ulaşacaktır. Anlaşmamızın camiamıza ve Mobiliz ailesine hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

https://mobiliz.com.tr/