SPORCU EĞİTİM MERKEZİ (SEM) SEÇMELERİ

Sporcu Eğitim Merkezleri ile Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri Yönetmeliği kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılı için Mersin, Konya ve Giresun Sporcu Eğitim Merkezlerine (SEM) sutopu branşında yerinde seçme yapılarak sporcu alınacaktır.


Sporcu Eğitim Merkezleri ile Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri Yönetmeliği kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılı için Mersin, Konya ve Giresun SEM sutopu branşında 2021-2022 sezonunda U15 ve U17 Kategorilerinde (Kadın-Erkek) Türkiye Şampiyonası adı altında yapılan 1.lig müsabakalarında ilk üç (3) derece içerisinde yer alan takımlarda oynayan sporcular seçmelere katılmadan direk başvuru yapılacaktır. İlgili form için tıklayınız.


Mersin Sporcu Eğitim Merkezlerine (SEM) için seçmeler 04-03-2023 tarihinde yapılacaktır. Söz konusu seçmelere katılım bildirim formunun doldurularak Federasyonumuza gönderilmesi gerekmektedir. Sporcu Eğitim Merkezi şeçmelerine katılım bildirim formu için tıklayınız.


Konya ve Giresun Sporcu Eğitim Merkezi için yapılacak seçmeler daha sonra duyurulacaktır.
Sporcu Eğitim Merkezlerine alınacak sporculara yönelik seçme kriterleri aşağıda belirtilmiş olup, başvuru yapmak isteyen sporcuların formlardan ilgili olanı doldurup 03.03.2023 Cuma gününe kadar info@sutopu.org.tr / turksutopu@hotmail.com adreslerine göndermeleri gerekmektedir.
SUTOPU SPORCU EĞİTİM MERKEZİ KRİTERLERİ