Antrenör Gelişim ve Vize Yenileme Semineri

  1. Her yıl en az iki tane olmak üzere, liglerde ve alt yaş kategorilerinde görev yapacak antrenörlerinin en az birine katılmasının zorunlu olduğu “Gelişim Seminerleri” nin ilki 18- 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında ÇEVRİMİÇİ olarak ZOOM programı üzerinden gerçekleştirilecektir.
  1. Kayıtlar E-DEVLET PORTALISPOR BİLGİ SİSTEMİ üzerinden yapılacaktır.
  2. Seminer başvuruları 10 Ağustos 2023 tarihinde başlayıp, 16 Ağustos 2023 tarihinde sonlanacaktır.
  3. Seminer sonrası alınacak katılım belgesi, antrenör kademe yükseltme kurslarında aranacak “Seminer Belgesi” ne karşılık gelecektir.
  4. Seminer süresinde katılımcılardan görüntülü yoklama alınacak olup, katılımcıların yapılacak 8 oturumun en az 6’ına katılması gerekmektedir.
  5. Her oturum 300 katılımcı ile sınırlı olacaktır.
  6. Oturumlar 1 ders saati (60 dk) olarak uygulanacaktır.
  7. Soru – cevap bölümünde katılımcılar, mikrofonlarını açarak soru sorabileceklerdir.
  8. Oturumlar için bağlantı adresi ve seminer programı 15 Ağustos 2023 tarihinde federasyonumuz sitesinden ilan edilecektir.
  1. Seminere katılım ücreti tüm katılımcılar için 720 TL’dir.
  2. E-devlet spor bilgi sistemi, seminer başvurusu yapıldıktan sonra size bir REFERANS numarası vererek seminer ücretini yatırmanızı istemektedir.
  3. Federasyonumuzun eğitim faaliyetleri ücretlerinin yatırıldığı banka hesap numarası Spor Bilgi Sistemine kayıtlıdır. Kullanıcılar bu IBAN numarasına sistem gereği referans numarasıyla doğrudan ücret yatırabildikleri için Federasyonumuzun HALKBANK IBAN numarası yanlış ödemeler yapılmaması için paylaşılamamaktadır.
  4. Federasyon başkanlığımızca Spor Bakanlığı merkez ve taşra personellerinden eğitim faaliyetlerimizde ilgili genelge gereği ücret alınmamaktadır. Ancak bu personellerin halen aktif kurum çalışanı olduklarını belgelemeleri gerekmektedir. Bu kişilerin çalıştıkları birimden gerekli yazıları alıp sisteme pdf jpeg formatında yüklemeleri gerekmektedir. Islak imzalı ve e-imzalı yazılar Federasyonumuzca kabul edilmektedir. Ayrıca bu belgelerin turksutopu@hotmail.com adresine mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir.
  5. Sunumlar seminer bittikten sonra TSF web sitesinde paylaşılacaktır.
  6. Seminer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarına da açıktır.