CHALLENGER CUP KURALARI ÇEKİLDİ

Len Challenger Cup 2023 – 2024 Erkekler ve Kadınlar’da grup kura çekimleri 11 Eylül 2023’te İsrail’in Netanya şehrinde tamamlandı. 

Kura çekimlerine göre Erkekler grup eşleşmelerinde ODTÜ Spor Kulübü B Grubu’nda, Belçika’nın Mouscron ev sahipliğinde Carouge Natation (SUI), VK Banja Luka (BIH), Royal Dauphins Mouscronnois (BEL) ve City of Manchester WPC (GBR) ile karşılaşacak.

Galatasaray Spor Kulübü’nün ev sahipliğini yapacağı C Grubu’nda eşleştiği takımlar Klub vodneho pola Novaky (SVK), Sporting Clube de Portugal (POR) ve Polytechnic WP Club (GBR) olarak belirlendi.

D Grubu’nda yer alan ENKA Spor Kulübü’nün rakipleri ise EVK Zaibas (LTU), Valleta (MLT), KVT Komodor (BUL) ve Cetus Espoo (FIN). D grubu müsabakalarına ise Malta, Gzira ev sahipliği yapacak. 

Kadınlar kura çekimlerine göre ise ODTÜ Spor Kulübü A Grubu’nda, Sırbistan’ın Novi Sad ev sahipliğinde ZAVK Mladost (CRO), VK Jadran Split (CRO), VK Vojvodina (SRB) ve City of Manchester WPC (GBR) ile karşılaşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise B Grubu’nda, Çekya’nın Strakonice ev sahipliğinde Sport Lisboa e Benfica (POR), Hapoel Emek HaYarden (ISR), AJF Strakonice (CZE) ve Jarfalla (SWE) ile eşleşti.

Kulüplerimize 19-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri tüm müsabakalarda başarılar diliyoruz.