Challenger Cup’ta Rakiplerimiz Belli Oldu

24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi sonucu Challenger Cup Kadın ve Erkek Müsabakalarında temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

Tarihte bir ilk gerçekleştirerek, Final 6 da mücadele edecek olan temsilcimiz İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Challenger Cup Final 6 ‘da B grubunda mücadele edecek olup rakipleri Clube Fluvial Portuense (Portekiz), ZAVK Mladost (Hırvatistan) takımları ile eşleşti. Temsilcimiz, oynanacak grup müsabakaları sonucunda, grubunu lider bitirmesi halinde A grubunun eşleşen birincisi ile final oynamaya hak kazanacak.

(A Grubu:Zenski VK Crvena Zvezda , VK Jadran Split ve Sport Lisboa E Benfica)

Final 6 müsabakaları 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, müsabakalarının oynanacağı yer daha sonra belirlenecektir.

Challenger Cup Erkeklerde ise temsilcimiz Galatasaray’ın çeyrek finaldeki rakibi Malta ülkesinden Valetta oldu. Çeyrek final müsabakalarının ilk maçı 25 Kasım 2023 tarihinde Malta’da, ikinci maçı ise 9 Aralık 2023 tarihinde İstanbul’da oynanacaktır.

Temsilcimizin çeyrek final müsabakalarını geçmesi halinde ise yarı finalde rakibi EVK Zeibas- Royal Dauphins Muscronnois eşleşmesinin galibi ile olacaktır.

İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü’ne Len Challenger Cup müsabakalarında başarılar dileriz.