Antrenör Gelişim ve Vize Yenileme Semineri

  1. Her yıl en az iki tane olmak üzere, liglerde ve alt yaş kategorilerinde görev yapacak antrenörlerinin en az birine katılmasının zorunlu olduğu “Gelişim Seminerleri” nin ikincisi 24 – 25 Ekim 2023 tarihleri arasında ÇEVRİMİÇİ olarak ZOOM programı üzerinden gerçekleştirilecektir.
  1. Kayıtlar E-DEVLET PORTALI – SPOR BİLGİ SİSTEMİ üzerinden yapılacaktır.
  2. Seminer başvuruları 16 Ekim 2023 tarihinde başlayıp, 20 Ekim 2023 tarihinde sonlanacaktır.
  3. Seminer sonrası alınacak katılım belgesi, antrenör kademe yükseltme kurslarında aranacak “Seminer Belgesi” ne karşılık gelecektir.
  4. Seminer süresinde katılımcılardan görüntülü yoklama alınacak olup, katılımcıların yapılacak 11 oturumun en az 8’ına katılması gerekmektedir.
  5. Her oturum 300 katılımcı ile sınırlı olacaktır.
  6. Oturumlar 1 ders saati (60 dk) olarak uygulanacaktır.
  7. Soru – cevap bölümünde katılımcılar, mikrofonlarını açarak soru sorabileceklerdir.
  8. Oturumlar için bağlantı adresi ve seminer programı 23 Ekim 2023 tarihinde federasyonumuz sitesinden ilan edilecektir.
  1. Seminere katılım ücreti tüm katılımcılar için 1135 TL’dir. E-devlet spor bilgi sistemi, seminer başvurusu yapıldıktan sonra size bir REFERANS numarası vererek seminer ücretini yatırmanızı istemektedir. Federasyon İBAN numarası:TR09 0001 2001 6670 0016 1000 04
  2. Federasyon başkanlığımızca Spor Bakanlığı merkez ve taşra sutopu kadrosundaki personellerden eğitim faaliyetlerimizde ilgili genelge gereği ücret alınmamaktadır. Ancak bu personellerin halen aktif kurum çalışanı olduklarını belgelemeleri gerekmektedir. Bu kişilerin çalıştıkları birimden gerekli yazıları alıp turksutopu@hotmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.
  3. Sunumlar seminer bittikten sonra TSF web sitesinde paylaşılacaktır.
  4. Seminer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarına da açıktır.

Seminer programı için TIKLAYIN.